rayenrob.reismee.nl

Einde van een reis

A;lweer het laatste bericht morgen komen nog de highlights en foto's vandaag konden we tot 12uur op kamer daarna mochten we de kamers bij onze goede vrienden fam de Zeeuw plaatsen tot 15.30 toen stond het busje klaar voor de reis naar het vliegveld. Om 19.20 vetrokken we van Bali naar Kuala Lumpur alwaar we om 22uur aankwamen. Onze volgende vlucht stond gepland voor 23.55 naar Amsterdam maar door een vetraging van een andere vlucht werd dit 00.30. In het vliegtuig zaten we en we maakten een rit naar de startbaan waarna het vliegtuig terugkeerde naar de basis. Er bleek een zieke patient aan boord te zijn en moest tijdelijk van boord gehaald worden. Om 02.30 konden we toch vertrekken en begond de rustige terugvlucht naar Nederland. Om 08.45 landen we op Schiphol alwaar we werden opgehaald door een familielid.

Reacties

Reacties

Leo en Anja

Zijn jullie inmiddels al gearriveerd in Nederland?
Hoe smaakten de Bollen in Den Bosch?

raymond

Hallo Anja & Leo ( het e mail adres dat je hebt opgeschreven is niet afleverbaar .. raywillems@gmail.com is mijn e mail ..

na 23 uur reizen eindelijk thuis... onderweg in Den Bosch gestopt voor koffie en een bosche bol heerlijk ...
4 meegenomen voor Ray's ouders en 2 voor morgenavond. Hebben jullie nog een goede vlucht gehad en geen last gehad van naschokje ..

nu tijd voor koffers uitpakken en de was doen ....

bedankt voor de mooie tijd en voor de gezelligheid

Ray & Rob

Ans Verkuijlen

Moeder van Lianne & Ger

Dank je wel dat ik ook met jullie kon mee reizen en zo kon genieten van wat jullie ,en ook Lianne &Ger
Zo tijdens deze reis beleefde .
jullie hebben genoten, zij hebben genoten ,maar wij genoten mee, Heel leuk dat jullie zo`n fijne groep met elkaar waren.

Groetjes van de ouders

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!